1 år som förlovade

Hej på er!

I helgen var jag och Emil till Linköping och tog en weekend tillsammans för att bara vara tillsammans och fira att vi varit förlovade i ett helt år. Egentligen är det den 19 augusti som är vår årsdag men eftersom Emil skulle iväg och åka "en atom" som han fick av mig i födelsedagspresent förra året så passade vi på att väva ihop det.

Vi bokade (vad vi trodde) ett spahotell och tänkte bara mysa där hela lördagen. Men till vår stora besvikelse så var spat fullt både lördag och söndag. Och vid bokningen fick vi bara påminnelse att boka frukost men det stod inget om att man behövde förbokade spaentré. Det framgick inte förens dagen innan i ett mail. Väldigt tråkigt men just där och då när vi checkade in bestämde vi båda två oss för att det inte skulle sänka våran helg. Så vi lämnade sakerna på rummet och åkte direkt in till stan och körde en shoppingrunda istället.

Linköping är ju en otroligt fin stad så vi gick och kika lite inne i stan, stannade och tog en fika på torget och kollade in en restaurang inför middagen. Vi hade trots ändrade planer en otroligt mysig helg tillsammans.

Under söndagen var det dags för Emil att åka på sin bokade tur på motorstadion. Jag tror jag var mer nervös än vad han va, haha. Jag hade ju aldrig satt mig i en sån där snabb bil och njutit av att åka runt i nästan 200km/h haha. Men han tyckte det var kul och jag stod där med tårarna i ögonen av att se hur glad han var.

Efter Emil vårt besök på motorstadion kände vi oss inte riktigt klara för att åka hem till Stockholm. Så vi stannade i Norrköping och tog en tur på stan där också. Vi passade även på att äta lunch där och kika i lite butiker. Om Linköping var fint så var Norrköping ännu finare. Så trevligt att bara få gå och titta i städer man inte fått den inblicken i tidigare. Jag har ju varit i både Linköping och Norrköping innan men då har vi bara bott på hotell och inte sett så mycket av staden. Så det var super att vi kunde stanna och få se lite mer.

Summering av helgen så hade vi en fantastisk helg tillsammans trots att den inte blev som vi tänkt.

Kram Linnea

Gillar