2020 - ett avslut på detta kapitel

2019 har inte varit mitt bästa år. Långt ifrån. Jag skulle vilja förklara det på följande vis. Det har varit ett skitår med små inslag av fantastiska saker. Vi har varit i Thailand, det är ett +. Jag har träffat så otroligt många nya fina vänner genom bloggen, självklart ett +. Mer fina stunder finns det men det har även varit stora saker som varit sämre som tyvärr drar ner hela året. Mycket sjukdom och flera tillfällen man fått sig en rejäl tankeställare.

Men jag blickar framåt mot 2020 med huvudet högt. Jag ser det som en nystart där jag tänker kliva in med en bra inställning och göra allt för att göra det till ett mycket bättre år än 2019! 2020 ska vara året jag får mitt drömjob, jag blir klar med min utbildning, jag och Emil kommer kunna göra massa saker tillsammans, nu har vi inget som hindrar oss. Och jag ska utvecklas som person! Jag riktigt längtar efter att få öppna nya mappar, kalendrar och nollställer allt inför 2020

Ibland behöver man den här nystarten för att sparka igång både sig själv och sin omgivning. Och nyår blir ett perfekt avslut på detta hemska kapitel och början på ett nytt spännande och förhoppningsvis bättre kapitel.

Kram Linnea

Gillar