2020 - nu börjar vi!

I samarbete med personligalmanacka.se

Hej på er!


Jag har så många mål och förhoppningar på 2020. En del av mina mål har ni redan fått ta del av i tidigare inlägg. Men det som står högst upp på min lista är att börja på mitt drömjobb. Jag har lagt upp en plan för hur jag ska nå dit, vilka steg jag måste ta mig förbi för att komma ytterligare ett steg närmare. Jag har en exakt plan för allt i huvudet och är väl medveten om vad jag behöver göra innan jag är framme vid mål. Tyvärr glöms dessa steg bort lätt och jag tar inte tag i det om jag inte skriver ner dem. Jag behöver ha allt tydligt framför mig, nerskrivet i en kalender där jag planerar in tid till att sätta mig ner och faktiskt göra allt.

Så som lite hjälp på traven (eller ganska mycket hjälp på traven) har jag lagt in som vana att varje söndag planera in min (och emils) kommande vecka i vår gemensamma väggalmanacka från personligalmanacka.se. Varje söndag sätter vi oss ner och planerar in allt från vilka dagar vi kan samåka till vilka dagar jag behöver sätta mig ner med plugg. Jag älskar att ha en vardag så strukturerad och samtidigt kan jag titta på veckans schema och se vad jag har att se framemot under veckan.

Nu när vi valt att ha en väggalmanacka istället för bara en varsin personlig så får man en överblick över varandras vecka också. Vilka dagar jag har något eget planerat och vilka dagar Emil inte är hemma en eftermiddag. Det blir så mycket lättare att rätta sig efter varandra och pussla ihop allt när man ser en helhet över hushållet.

Vill du också starta ditt år med en ny almanacka, oavsett om det är en egen personlig eller en väggalmanacka så tycker jag du ska kika in på personligalmanacka.se för att få den absolut bästa almanackan skräddarsydd efter DIG.

Kram Linnea

Gillar