24 December

Jag måste ju börja med att säga att julafton måste helt klart vara den mysigaste högtiden på året. Saknade dock snön i år.

Vi brukar alltid vara hemma på julafton med en del av släkten, men i år åkte vi iväg till en av mina systrar och firade där med släkt från mammas sida. Vi eller "de" kollade på kalle anka som för mig blivit något väldigt uttjatat och inte alls är en så stor del i det hela julfirandet, men medans resten av släkten kollade på kalle satt jag och Rebecca i rummet intill och skitsnackade lite och väntade på att få äta haha. Efter maten var det dags för julklapparna följt av lite fika på det! När allt med maten, julklapparna och fikat är över brukar vi bara ha någon timme till att umgås.

Vi behöver egentligen inte göra något speciellt, bara att träffas, umgås och vara är för mig hur mysigt som helst och uppskattas.

Kvällen avslutades sedan hemma tillsammans med mamma, pappa och en film. Sen är det ju ingen jul utan att kolla på Svensson Svensson! haha. Kalle kan jag skippa men svensson svensson är ett måste!

Det var i alla fall lite om min jul, nu väntas nästa julfirande den 27e, eller egentligen är det mer en släktträff på pappas sida. Men eftersom det är så nära inpå jul så blir det som ett julfirande igen.

God jul i alla fall och hoppas ni alla haft en jättebra julafton!

Kram Linnea

Gillar