5 positiva saker i mitt liv

Läste denna "utmaning" inne hos @celinelundqvists och tyckte den var så bra. Att stanna upp och bara tänka efter vad man är positiv/tacksam över är allt nyttigt.

1. Min pojkvän - Han är jag evigt tacksam över varje dag. Att få dela livet med honom är jag så otroligt glad över varje dag.

2. Min inställning - Om jag får lyfta mig själv lite så är jag väldigt glad över hur mycket min inställning i livet har hjälpt mig. Från att jag gick in med inställningen att tänka positivt så har jag märkt stor skillnad i hur jag tacklar alla vardagliga saker.

3. Min familj - Gud utan dom vet jag inte vart jag skulle ta vägen. Det är där jag tankar energi, får råd och tips och framförallt det är där jag känner min största trygghet. Är så tacksam över att ha så många fantastiska människor nära mig och speciellt min mamma. Det är henne jag ringer så fort det händer något, bra som dåligt. Och den dagliga kontakt vi har värdesätter jag enormt!

4. Träningen - Har aldrig haft en så sund relation till träning och kost som jag har nu. Tycker det är så kul samtidigt som jag känner att det tillför så mycket positivt i mitt liv.

5. Alla underbara "hem" vi har - Nu räknar jag detta som olika hem. Men platser kanske hade passat bättre. Men detta år har vi checkat av de flest ställena jag väljer att kalla "hem" nu som vi har i familjen. Vi har flera ställen uppe i Norrland som Emils och hans familj har och sen har vi ju några ställen i Dalarna och slutligen vårt hem i Stockholm. Det blir en hel del utspritt i hela Sverige. Men det är underbart att ha så många olika ställen att åka till tillsammans.

Jag vill utmana @dahlledahlberg , @sofialissmyr och @hilmak att lista 5 positiva saker i sitt liv. Älskar att läsa sånna här inlägg så ska bli så kul att få läsa era 5 saker!

Kram Linnea

Gillar