5 saker som får mig att må bättre

Jag har den senaste tiden kommit på mig själv med saker jag gör som jag kanske inte egentligen vill göra. Små enkla saker som lätt går att ändra på och som gör en så mycket gladare egentligen. Även saker jag gör som får mig att må mycket bättre och som jag ofta gör.

♡ Vara positiv! - Jag tror stenhårt på att ett positivare tankesätt och inställning ger en betydligt bättre dag. Istället för att lägga massa energi på att tänka negativt och " inte orka" saker så tänker man om och gör det hela till en rolig sak. Det går snabbare och man känner ju sig så mycket bättre när man gjort den där saken.

♡ Röra på mig mer! - Visst rör jag på mig rätt mycket men i jämförelse med innan jag blev slut och inte orkade så tränade jag 4 gånger i veckan. Jag hade önskat att jag hade gått ut och gått lite mer eller gjort något extra för att röra på mig. Jag mår så mycket bättre när jag får röra på mig, ovh sen är det så extremt mysigt?! Går man själv sätter man på en bra ljudbok eller en skön spellista, och går man med någon så är det så avslappnande att gå runt och prata bara.

♡ Planera! - Jag klarar inte av ett liv utan planering. Jag älskar att planera saker framöver att se fram emot. Jag har redan fullt med planer inför jul. Allt ifrån vart vi ska ha granen till vad vi ska se för filmer. Haha inte så strikta planer dock. Men jag gillar att planera i stora drag och ha saker att se fram emot. Det gör mig i alla fall gladare av att veta att det händer roliga saker framöver.

♡ Tid för mig själv - Som jag sagt tidigare så älskar jag min luncher när jag får sitta i fred och göra precis vad jag vill. Även fast jag hatar att vara ensam så älskar jag att få några timmar om dagen till att vara själv och göra saker som jag vill göra på egen hand. För det blir lätt att man glömmer bort sig själv och de sakerna man gör när man är själv, som i mitt fall blogga. Det gillar jag att få göra i lugn och ro själv och det är svårt att gå ifrån när man sitter med pojkvännen och gör något.

♡ Inte sova bort dagen!! - Förut var jag en person som gärna var uppe till 1 på natten och sen sov till 11 dagen efter. Nu älskar jag att få gå och lägga mig vid 10 och sen komma upp dagen efter. Jag mår så mycket bättre när jag vet att jag inte sovit bort halva dagen utan faktiskt tar vara på den och hinner med mycket mer.

Kram Linnea

Gillar