7 saker du inte visste om mig

- Jag hatar att inte veta vad som ska hända. Märkt det speciellt idag när jag fått "ringer dig imorgon om besked" och ingen specifik tid. Har vaknat varannan minut och kollat telefonen, inte vågat göra något på hela dagen och bara suttit och småkollat tv utan ljud haha.

- Jag uppskattar verkligen småsaker. Att bara gå en promenad tillsammans eller ha ett bra samtal kan nästan få mig att gråta. Älskar trevliga stunder där jag känner att båda mår bra.

- Jag följer typ bara folk med barn på youtube/instagram osv. Har blivit så sjukt barnkär och hela den biten med familj. Trivs därför så bra på förskolan där jag jobbar.

- Jag hatar att tvätta håret. Det är typ det tråkigaste jag vet. Oturligt nog så skulle det behövas varje dag eftersom det inte håller sig rent och fint mer än 1 dag.

- Jag älskar att städa & göra om. Små förändringar i vardagen gör mig lycklig

- Jag fryser alltid! När vi var i Grekland förra sommaren tror jag att jag var den enda som satt och frös mitt i solen vid frukosten, lunchen osv. Fick låna Es tröjor eftersom jag inte packat för en kall vistelse haha

- Jag somnar alltid till en barnfilm. Sen jag började med min nuvarande medicin har jag fått så sjuka mardrömmar så måste alltid ha på en barnfilm av något slag i bakgrunden.

Det känns som jag hade flera på lager jag tänkt ut tidigare men kan inte komma på dem nu hihi. Får väl göra en del 2 om dom kommer tillbaka.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar