Alla hjärtans dag

Hej på er!

En måndag där man startar veckan med noll energi som vanligt haha. Denna måndag är dock en kort dag på jobbet så det är skönt att starta veckan försiktigt.

Igår var det ju alla hjärtans dag så vi startade dagen lite extra mysigt med en pannkaksfrukost , följt av lite plugg innan vi packade en väska med lite fika och åkte iväg till ett skogsområde i närheten och tog en promenad tillsammans. Det är skönt att åka iväg en bit ut för att slippa alla människor som samlas i skogsområdet där vi bor. Så vi slog oss ner framför ett fruset vatten och fikade lite och promenerade runt lite i området. Superskönt oh välbehövligt. Jag kan erkänna att jag inte var speciellt sugen på det från början men när vi väl var på plats var det bara skönt.

På kvällen hade vi bokat bord på en restaurang i närheten där vi bor så även då blev det en liten promenad. Vi hade som sagt bestämt att inte köpa några presenter i år utan istället ta den summan vi tänkt lägga på en present och lägga in i vårt sparande. Ett steg närmare att kunna flytta till hus.

Väl på restaurangen slog det oss att vi denna vecka varit förlovade i ett halvår, så det blir ett lite extra firande.

Kram Linnea

Gillar