Allt händer på samma gång 

Hej på er!

De senaste dagarna har verkligen varit turbulent. Jag gick tillbaka till jobbet i tisdags och kan säga att jag sov ingenting natten mellan tisdag & onsdag, vände och vred mig för att minska smärtan i knät. Nej det gick inte alls, så nu är jag sjukskriven igen och ska träffa fysioterapeuten på tisdag och hoppas på att få lite nya verktyg.

Sen om jag ändå får skriva ur mig mina negativa händelser denna vecka så vaknade jag upp med en fruktansvärd tandvärk i tisdags. En visdomstand som ställde till det så pass mycket att jag svullnade i kinden och käken låste sig. Så idag fick jag komma på en akuttid till tandläkaren vilket visade sig att jag hade en stor infektion och jag behövde dra ut tanden. Det är ju lite ironiskt hur mycket som händer just nu. Men nu är tanden ute och jag ska snart till fysioterapeuten så det kan väl inte bli sämre haha. Det positiva i det hela är väl att jag förmodligen kommer få en väldigt stark överkropp, kan ju inte träna så mycket ben nu när det är som det är haha. Men det är fruktansvärt skönt att gå till gymmet och känna att man iallafall kan göra något.

- Så idag har jag ringt en väldig massa samtal och försökt reda ut allt som måste fixas med läkare och sjukskrivningar osv. Men nu lämnar vi det bakom oss och imorgon tar jag en nystart. Jag och Marcus (@dahlledahlberg ) ska ha en liten blogglunch imorgon och planera lite inför en spännande höst. Har så mycket idéer och mål jag vill få ner på papper och planera lite noggrannare för. Känner att jag behöver lite nya och klarare mål, och framförallt lite nya projekt att jobba med. -

Kram Linnea

Gillar