Ändrade planer

Hej på er! ♡
Är det inte typiskt att när man har saker att göra inne, som man måste göra. Då är det strålande sol ute! Tycker det hänt varje gång hela den här sommaren nu, haha. Men å andra sidan så har det bara varit sol typ 2 dagar så hade väl inte gett så mycket.

Vi kom ut en stund på eftermiddagen iaf och planen var att gå ner till havet och "gå längs med" men vi virade bort oss i ett bostadsområde så blev inte så mycket med det. När vi väl hittade havet så orkade vi inte gå mer så vi satt oss på en bänk där ett tag, är ju faktiskt ganska skönt det också, haha.

♡♡♡

Planerna vi hade för den här helgen blev totalt ändrade och eftersom E tagit fel på dag (28/7) och vecka (28) (...) så fick vi ändra allt i sista stund, så tanken är att vi ska gå ut och äta imorgon och hitta på något mysigt tillsammans bara. Och planerna vi hade för helgen vecka 28 fick vi trycka in på torsdag istället, haha blir så rörigt när allt blir fel. Men vi åker ner till kolmården med familjen då så blev ganska spontant men ändå kul att komma iväg på något!

♡♡♡

Kram Linnea

  • Nära Lidingö

Gillar