Ännu en blogglista

1. Har du något smeknamn? Heddan, Hedis, Hedberg sen har vi Gurra som kallar mig Kickan

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra? Måste alltid gå ut och ropa på missen innan jag lägger mig. Så hemskt att tänka att hon skulle sitta där ute ensam :'(( (även fast ja vet att hon kan komma in själv)

3. Andra måsten? Hade massa sånna saker förut jag gjorde som att jag alltid var tvungen att sitta på vänstersida bussen eller att absolut inte gå på en A-brunn (viktigt!). Men inget av det sitter kvar längre.

4. Några lyxvanor? Frisörbesök med jämna mellanrum, ingen annan får röra mitt hår

5. När ingen ser, vad gör du då? Dansar runt på övervånigen/lägenheten och sjunger för glattalivet, poserar framför spegeln samtidigt.

6. Vad stör du dig på hos andra? När folk inte lyssnar eller verkar lyssna men sen kan komma 5 min senare och inte ha en aning om vad man pratat om. Tex om jag säger "Åh vi har matte nästa lektion" och personen kan svara och ha en dialog om det men 5 minuter senare frågar vad nästa lektion är. Eller bara allmänt när man ser att personen inte lyssnar när man pratar och håller på med annat

7. Vad är din sämsta sida? Kan bli väldigt sur på vissa saker och blir jag det så går det inte att tänka bort det utan då är min dag förstörd typ. Kan inte vara glad genom den fasaden, är jag sur ja då är jag sur.

8. Vilken sida av sängen sover du på? Sover jag med Emil vill jag alltid sova innerst mot väggen men sover jag själv vill jag sova ytterst.

9. Vad gillar du för filmer? Sååå blandat. Skräck, komedi är väl de jag helst kollar på med andra. Däremot om jag är själv gillar jag att kolla på svenska filmer eller någon mysig barnfilm typ. Sätter inte på en komedi själv och absolut inte skräck haha. Men tror det beror på att jag är rädd att se en "bra" film själv, jag vill alltid dela sånna saker med andra.


10. Gråter du ofta? Haha ja faktiskt, gråter lättast när jag ser folk som blir glada typ. Tycker sånt är så fint så kan inte hålla mig för det. Men har väldigt lätt för tårar annars också.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv? Säger ofta till folk "kom i tid" "kom lite innan" men själv är jag sämst på att passa tider och behöver jättemycket tid innan för att hinna.

12. Vad sjunger du när du står i duschen? Har alltid musik på när jag duschar så sjunger oftast med i det som spelas

13. Vad önskar du dig mest just nu? Få flytta ihop med Emil, köpa en lite misse och bara få vara med den jag älskar varje dag

14. Vilken maträtt är din favorit? Tacos, haha skittråkigt men det är fan det bästa

Kram Linnea

Gillar