Är det nu mitt friska liv börjar?

Dagen började med att jag skulle till mitt inplanerade psykolog besök, trodde jag. Men när jag kom dit hade jag missat att det var läkaren jag skulle träffa för att följa upp alla mediciner och hur jag mår av dom osv. Och det gick så himla bra! Hade av någon anledning fått en ny läkare och redan efter de första 5 minuterna kände jag att hon lyssnade på vad JAG sa och hur jag kände 100 gånger mer än vad min tidigare läkare gjort. Hon tog mig på allvar och ville verkligen hjälpa mig att må bra på bästa sätt istället för att stoppa i mig ännu mer tabletter.

Jag började dagen med 5 olika tabletter och kom ut ifrån dagens besök med 0 tabletter. Tidigare har jag tagit antidepressiva som jag mått skit av, har fått alla biverkningar man kan få haha. Yrsel, illamående, huvudvärk, tappat hungerkänslan och allt däremellan. Och eftersom jag fått så många biverkningar har jag fått lika många andra tabletter att ta för alla dessa biverkningar. Så efter bara ett besök hos den här läkaren kom vi fram till att jag kommit så långt att antidepressiva skadar mer än de gör nytta, så den kommer inom kort försvinna helt. Fick öven ta nya blodprover för att se hur jag ligger till om jag kan sluta med folsyran också.

Herregud känner mig så himla fri? Ska jag få må bra igen nu. Inga fler biverkningar, kunna äta igen, gå hemifrån utan 7 olika tabletter i väskan för att inte ramla ihop av allt som blivit. Ser verkligen fram emot att börja ett liv utan tabletter och känna mig fri igen! Det vände verkligen den här veckan till riktig glädje!

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar