Åre

När vi åkte upp till Östersund sa jag till E att jag så gärna ville se Åre. Vi har ju varit här uppe i Östersund både sommar och vintertid men jag har aldrig varit hela vägen upp till Åre och det är faktiskt något jag har velat se. Jag är ju dock ingen som gillar att åka skidor så jag kände inget behov av att de behövde vara vinter när jag såg det.

Under tisdagen åkte jag Emil och Rasmus upp på en dagstripp till Åre bara för att kika runt. Vi åt lunch inne i centrum, fikade och gick runt och tittade. Dock var kabinbanan stängd när vi var där så tyvärr missade vi det. Vilket jag gärna hade åkt för att få ett annat perspektiv och bara få se allt de fina i sin helhet. Men vi tog en tur med bilen istället och besökte två vattenfall och åkte en tur genom Åre från ett bil-perspektiv. Näst högst på listan efter kabinbanan var chokladfabriken men där var det så fruktansvärt lång kö in så vi sparar den till nästa gång istället.

Så trots att en del vart inställt så fick jag en bra bild över Åre och hade en supermysig dag (något blåsigt haha) och är riktigt glad över att vi kunde ta en heldag där. Kommer absolut bli fler besök dit om jag får bestämma hihi

Såklart fick lill-hjärtat följa med på alla äventyr

Kram Linnea

Gillar