Årets första..

Årets första middag på en uteservering är nu invigt. Vi möttes ju av så fantastiskt väder igår med 20 grader varmt och sol så vår inbokade middag igår kunde vi spendera utomhus på deras uteservering. Kändes så fantastiskt skönt att kunna säga "vi sitter gärna ute", det har man ju inte ens ägnat en tanke åt den senaste tiden haha.

Vi var som sagt på en restaurang här i närheten igår för att fira mig lite i förväg eftersom jag fyller år idag. Anledningen till att vi inte går ut idag är för att jag jobbar stängning och restaurangerna stänger ju tidigare nu. Men jag hann köpa hem en tårta igår så två kompisar till oss kommer över ikväll på lite middag och vinmys. Det är ändå "minifredag" idag och långledigt så det passar perfekt med en vinkväll. Imorgon kommer även Rasmus och Marcus ner som får tillträde till deras lägenhet i samma trapphus som oss så då passar det perfekt att del upp firandet lite så vi inte blir för många.

Gårdagen var supermysig och lite extra skön känsla att få komma svettig från jobbet, i sina vanliga jobbkläder och sen fixa upp sig lite mitt i veckan. Det händer ju inte så ofta i och med det jobb jag har haha. Så vi hade en jättebra kväll tillsammans med god mat och fantastiskt väder.

Kram Linnea

Gillar