Årets sista dag - Hur har egentligen 2018 varit för mig?

Herregud, kan inte förstå att det är årets sista dag. Att vi från och med imorgon ska börja säga 2019.. Det kommer ju dock ta sin tid innan man vänjer sig med att både säga och skriva 2019 haha.

2018 har för mig varit ett väldigt omtumlande år. Många toppar och dalar. Började året med en sjukskrivning som sträckte sig hela vägen fram till Augusti, så mer än halva året har jag varit sjukskriven. Men det har varit välbehövt. Har fått mycket tid med mig och hitta tillbaka till mig själv och kunnat läka allt som varit "sjukt" i mig. Så större del av året har gått ut på att bli frisk och hitta tillbaka till livet med jobb, vardagen och allt som hör där till.

Sen har jag haft sjukt bra stunder detta år också! Vi var till Thailand med Es familj där jag även fick fira min 20års dag. Klart en av de bästa händelserna under 2018!

Annars har det varit många resor till Dalarna där jag spenderar mycket tid då E jobbat mycket. Fick även upp ögonen på ett ännu större steg för inredning och valde att satsa mer på det. Jag bytta inriktning på mina kanaler och det känns helt rätt! Funderar även på en utbildning inom just inredning nu till våren.

Sen kom Augusti och jag kände mig stark nog att börja jobba igen, eller jag kände en väldig längtan faktiskt haha. Så jag började smått med 1-2 dagar i veckan och det gick riktigt bra. Så bra att jag nu ska börja 2019 med hela 60%!! Så himla skönt och kul! Ser fram emot att få ett normalt liv och vardag igen!

Men det absolut bästa som hänt under detta år är att jag blivit så mycket starkare i mig själv!! Jag trivs med mig själv och känner ingen som helst ångest eller måsten om mig själv!


♡♡♡

Kram Linnea

Gillar