Artibus Event

Jag måste börja med att bara säga WOW, Wow vilket fantastiskt event vår kära @artibus styrt ihop och wow vilka underbara tjejer jag fått träffa. När jag startade min blogg trodde jag aldrig att jag skulle få så här många vänner eller ens få uppleva denna fantastiskt underbara stämning det är mellan alla bloggare i denna härliga bloggfamilj ♡

Temat för eventet var "blomma ut" och måste säga att jag gick ifrån eventet med en hel hög med ny energi och en rejäl boost för självförtroendet. Vi fick under kvällen lyssna på helt fantastiska tal och historier som gick rakt in i hjärtat och verkligen satte sig.

Tänk er att sitta runt ett bord fullt med peppande och fantastiska kvinnor som bara lyfter varandra. Den energin, glädjen och inspirationen. Detta kommer jag leva på länge!

Vi gick även ihop alla och fixade en liten present till Emelie för det fantastiska jobb hon gjort med att styra ihop allt. Känns som jag tjatat i varenda inlägg på mina sociala kanaler om hur fantastiskt det var men är fortfarande helt mållös över hur bra hon styrt ihop allt och hur mycket det faktiskt gav.

Bild lånad av @Emmaengstrom

Kram Linnea

Gillar