Att acceptera & tänka om

Hej på er!


Har kommit igång med träningen väldigt bra igen och det känns så otroligt kul! La av med allt när jag fick den här extrema huvudvärken och domningar i ansiktet då jag inte visste vad det berodde på. Men nu när jag kollat allt och vet att det inte är några farliga orsaker så har det ändå varit trögt med träningen. När jag och emil träffades 2016 var jag som mest inne i träningen och tränade extremt bra och tyckte det var kul och det blev en hälsosam balans. Men sen när jag blev sjukskriven och allt blev tungt i livet så la jag det åt sidan. Så det är egentligen inte förens nu jag hittat tillbaka till det där roliga i det.


Känner mig så exalterad och ivrig på att se den stora förändring i kroppen men även psykiskt som sker.


Något jag haft svårt med många gånger tidigare i min relation till träning är att det blivit ett ohälsosamt tänk och ett ”tvång” att jag MÅSTE träna. Idag kunde varit ett sånt tillfälle. Jag hade sett framemot att träna när jag kom fram till Dalarna i eftermiddags men kände mig så trött i kroppen. Även fast psyket var jättetaggad på träning så ville kroppen bara sova. Så idag valde jag faktiskt att hoppa träningen och ta ett varmt bad istället, ett riktigt bra val! Att kunna acceptera och tänka om i dessa situationer ser jag bara som hälsosamt.

Ett stort plus denna gång är ju att jag har Emil med också, och att han har utbildning inom träning kan man ju verkligen utnyttja haha <3

Kram Linnea

Gillar