Att bara vara

Hej på er!


Gårdagen tog en rejäl svängning (bara åt det positiva) och ett besked vi ställt in oss på blev ändrat och vi har något riktigt kul att se framemot. Dock är inte allting helt klart än så nästa vecka när allt är klart och vi verkligen vet att det blir av ska jag dela med mig av vad det handlar om. Men jag var så inne i det hela dagen igår så jag glömde helt bort bloggen och allt, men det känns ändå positivt att tankarna va på ett annat håll av en bra anledning.

Vi gjorde inte så mycket annat igår, vi grillade, tränade tillsammans och kollade på film. En dag för tid att bara vara. Nu när vädret är så sjukt kasst också dras hela energin ner så man känner inte riktigt för att göra något.

Planen idag var egentligen att inte heller göra så mycket men vi startade dagen tidigt och åkte iväg till stugan och röjde av nere vi bryggan och avslutade med en fika på bryggan. Dock kom regnet precis när vi satt oss, så det som skulle bli en mysig fika blev lite stressigt istället haha. Fick även en förfrågan från Milva om jag ville med ut ikväll så min lugna kväll på soffan blev utbytt. Men spontana träffar sådär brukar ju sluta väldigt mysigt.

Nu har vi precis kommit hem efter en långpromenad så nu ska jag bara lägga mig med datorn och läsa igenom massa bloggar och bara vara. Så skönt!

Kan tycka att regn är världens mysigaste ibland men när det ska vara kallt och regnigt i flera dagar börjar det bara bli jobbigt. Någon regnig dag här och där, ja gärna. Men nu ser jag gärna att solen tittar fram igen!

Kram Linnea

Gillar