Att göra det ändå

Hej på er!

Trots att det var min korta dag på jobbet igår var jag HELT slut klockan 15 när jag gick hem. Emil hade frågat tidigare under dagen om vi skulle träna när jag kom hem och just där och då när jag svarade ja kändes det som en bra ide. Men när jag gick hemåt med benen släpandes var jag inte lika pepp. Jag hade egentligen kunnat gå hem och avbokat träningen och lagt mig på soffan. Men jag ville verkligen inte ställa in. Jag gick upp, bytte om, tog med en celsius och följde med Emil ner till gymmet. Och jäklar va bra det gick! Jag kände mig så stark mentalt och var riktigt taggad när vi väl kom dit. Ångrar inte en sekund att jag tog tag i det direkt. Känslan efter man tränat när man egentligen inte hade orken men ändå gjorde det är oslagbar. Tog vara på den energin och rensade ur en byrå som skulle gjorts för länge sen. Och det kändes så bra! istället för att jag skulle gått hem och lagt mig i soffan så tog jag vara på hela dagen och fick så mycket gjort.

Många gånger är det så att man skjuter upp eller ställer in saker för att huvudet säger nej. Men att istället ställa in sig på att bara gör det så kommer den där energin som man inte trodde fanns och hela dagen vänds till något bättre. Kroppen har sin energi men hjärnan har så mycket mer att ge och jag skulle säga att 80% av allt sitter i huvudet. Startar man sin dag med att tänka negativt och bara tanka sig själv med "jag orkar inte" så kommer man inte heller orka. Men att starta dagen och bara försöka fokusera på det positiva och inte tänka så mycket på allt "jobbigt" så kommer energin av sig själv.

Jag tycker det är så himla intressant att jämföra dagar där jag vaknat, tänkt negativt och sen haft en jättetuff dag jämfört med om jag startat dagen med positiv energi och bara "gjort det ändå".

Hittade även min laddare till min systemkamera när jag städade i byrån så att fota vardagsrummet på riktigt nu blev mer motiverande haha. En laddare som varit försvunnen i 2 års tid kom fram på 10 minuter när jag väl tog tag i det.

Kram Linnea

Gillar