Att ta tag i saker - renovering

Nu har vi pratat hur länge som helst om att 1. sälja TV-bänken, 2. Fixa ordning vardagsrummet och 3. Göra en enklare renovering i badrummet. Och vi har fortfarande inte tagit tag i det. Det dyker alltid upp något som gör att vi stannar upp och vill vänta. Nu har vi kommit tillbaka i vardagen och det rullar på så egentligen hade vi bara kunnat publicera den där annonsen om TV-bänken och köpt den nya vi kollat på så länge och fått ordning. Men nu sist dök en spekulant upp som ville köpa vår lägenhet så då tänkte vi "hm vi väntar och ser" men så slutade det med att vi inte tänker sälja den ändå. Jag vet att bara vi skulle ta tag i det och sätta igång så skulle det gå rätt fort då det inte är några större saker och det skulle kännas så bra att det händer något äntligen.

Vi har kommit fram till att vi ska börja med TV-bänken så vi kan få in den nya och i och med det kunna möblera om och fixa väggen som måste fixas. Och kommer vi bara igång så rullar det ju på med allt annat. Men varför är det så svårt att bara göra det? Jag är så rastlös just nu och skulle behöva ett sido-projekt att hålla på med efter jobbet, och detta hade varit perfekt.

Just nu har jag som sagt väldigt mycket tankar om allt möjligt som drar energi så nu skulle det bästa vara att lägga den energi och distrahera tankarna på ett sånt här projekt. Min plan för nästa vecka ska vara att starta igång. Rensa det som behövs, fota om bänken och lägga ut annonsen. Bara den är borta så behöver vi ju en ny bänk i vilket fall så då kanske det går lite fortare att införskaffa den haha. Jag har redan allt i huvudet så det enda som behövs egentligen är bara att börja.

Anledningen till att jag vill göra om är just för att bänken vi har nu sitter fast i väggen så det går inte att möblera om hur jag än försöker. Jag vill ha en bänk som står på golvet så jag kan fixa och ändra ofta utan att behöva borra massa hål. Inredaren i mig behöver förändringar och enkla sätt att göra om på haha.

Kram Linnea

Gillar