Att vända ångesten & dagen idag

Låg vaken halva natten och bara tänkte på massa saker som snurrar i mitt huvud just nu. Är alltid så sjukt jobbigt runt mensen, känner mig som en helt annan människa och allt blir bara så jäkla jobbigt. Måste ta tag i det här när jag börjar komma in i rutiner och få en vardag igen. Kan liksom inte hantera vardagen som jag brukar älska och det förstår jag också att det inte är hållbart. 

Så den här dagen började väldigt sent, sov fram till 11 imorse och hade lätt kunnat fortsatt i några timmar till. Tog mig upp iallafall för att försöka starta dagen men det tog ett tag, haha. Tillät mig själv att bara ligga på soffan och kolla på tv längre än tänkt och bara njuta, så efter ett tag släppte alla tankar och dagen kunde börja. Något senare än planerat och med en lägre energi än vanligt, men den började iallafall.

Vi har även tänkt gå på bio ikväll och det känns verkligen behövligt att få göra något med E efter en sån här dag. Känns som att tankarna är någon helt annanstans och allt blir bara rörigt när man ska försöka skriva ner och få ihop en text haha.

♡♡♡


Kram Linnea

Gillar