Augustiplaner

Vart tog sommaren vägen? Det är redan augusti och jag börjar jobba nästa vecka. Det känns ju som att sommaren är helt över bara för man börjar jobba men det är ju faktiskt iallafall en månad kvar (hoppas jag).

Augusti planerna vi har hittills är inte så många. Jag och E ska försöka ta oss ut bara han och jag och fira vår månadsdag. Det är egentligen ingen speciellt månad (typ som 1 år, 1,5 osv) utan vi kände bara att vi ville göra något mysigt tillsammans och då är ju alltid "månadsdagen" en bra orsak haha.

Sen har vi ju även vår lilla "hemlis" som vi ska kolla på i helgen. Så går allt som planerat då så lär den här månaden bli en massa förberedelser inför det. Så allt blir beroende på hur det går i helgen. Antingen får vi en lugn månad eller så blir det helt tvärt om.

♡♡♡

Det är iallafall skönt att ha sista semesterveckan i Dalarna. Både för mig men Vira älskar också att få leka med Maja och få följa med oss ut i trädgården under dagarna. Sen är det ju bara skönt att vara hemma och inte behöva tänka på massa saker.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar