Bilder ifrån helgen

Har ju som nämnt spenderat min vecka i Dalarna hos mina föräldrar vilket alltid är så skönt! Hatar dock känslan när man sista kvällen ska gå och lägga sig och veta att morgonen efter måste jag sätta mig i bilen och åka hem igen.. Usch! Är verkligen inte den personen som klarar av att ha familjen långt borta.

Men en bra helg har jag iallafall haft. Fick träffa min lilla bebis igen som för tillfället bor här hos min mamma eftersom hon behöver gå ut så mycket mer nu när hon varit sjuk och då passar det bättre att hon får vara här där hon kan springa lite som hon vill. Har fått en hel del gjort på uppgiften jag hade med mig all utbildningen, så svår haha.

♡♡♡

Skrev ut på min Facebook och fråga efter lite inredningstidningar som jag kommer behöva till utbildningen och när vi kom hem till min faster igår kom dom med 2 kassar dom samlat ihop. Även mamma hade hittat en del. Hur bra?! Blev nästan lite tårögd av tanken att människor samlat ihop något till mig (som den grinolle man är haha)


Gör ont att behöva lämna den här igen.. Men jag vet att hon har det bättre här just nu tills hon blivit bra igenEn stor inspirationskälla jag alltid haft och som jag alltid skickar allt jag gör till är min mamma. Även därifrån jag fått mitt intresse för inredning. Vill verkligen ta någon dag sen och fota mer hos henne hihi

Kram Linnea

Gillar