Blandade känslor - börjar ångra mig

Hej på er! ♡

Min dag började redan vid 08.30 och hade faktiskt en hel del planer. Hade fixat allt för att fota en sak men allt blev katastrof! Haha det var verkligen inte ens okej snyggt hur det blev så ska försöka göra om allt en annan dag. 

Men eftersom jag varit ledig idag och E endast hade en lektion så har vi passat på att göra saker vi annars behövt göra på kvällarna. Inkluderat i det så var jag in till min vårdcentral för att prata om vaccinationen inför en Thailandsresa i vår. Hade tänkt boka en tid om några veckor men helt oplanerat fick jag komma in direkt och ta första sprutan, skönt när man ändå var där liksom. 

Den sista riktiga planen vi har för dagen är bio faktiskt! Även det en spontan sak vi kom på när vi åt lunch. Så alldeles strax ska vi in till Täby och se IT. Lite blandade känslor kring det faktiskt haha. Har alltid älskat skräckfilmer men på senaste tiden har jag inte klarat av att se en hel skräckfilm, speciellt inte sånna "pop upp" scener. Så vi får se hur det går, hehe börjar faktiskt bli väldigt nervös. Ångrar nästan filmvalet lite trots att jag verkligen vill se den! 

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar