Blev inte som planerat + inredningsnytt

Hej på er!


Har försökt få ut ett inlägg nu i flera dagar men nouw har absolut inte velat samarbeta. Aja nu är jag tillbaka efter ett alldeles för långt ofrivilligt uppehåll. Min "plan" för kommande veckor gick absolut inte som jag tänkt mig. Åkte tillbaka till Stockholm i söndags och gick till jobbet igen på måndagen. Det var den absolut tyngsta dagen någonsin på jobbet och det slutade med att jag fick sjukskriva mig igen redan dagen efter.

Att gå runt med denna spänning och ovishet hela tiden och inte veta hur nästa dag ser ut i pappas sjukdom är så ansträngande. Det tar så mycket energi och fokus. Eftersom han inte är stabil än är det ännu svårare att fokusera 100% på jobbet när man i bakhuvudet har pappa och allt. Nej det gick absolut inte. Och är det något jag lärt mig efter allt så är det att lyssna på sin kropp och sätta stopp innan det går för långt. Så nu är jag sjukskriven igen och det känns helt rätt faktiskt.

Är tillbaka i Dalarna sen 4 dagar tillbaka och har hunnit träffa pappa innan jag återigen blivit förkyld och måste hålla mig undan. Ska försöka få lite gjort hemma i Stockholm nu de kommande dagarna och sikta på att bli frisk igen till helgen. Är så frustrerande att trots att man inte är "sjuk" utan bara förkyld så måste man hålla sig borta och inte få träffa honom.

Hann få lite gjort hemma i lägenheten innan jag åkte tillbaka iallafall. Massa nya favoriter har fått flytta in och hela lägenheten känns som ny med så mycket nytt (dock väntar en större renovering inom snar framtid)

Kram Linnea

Gillar