Borgvattnet prästgård

Hej på er!

Sista dagen här uppe i Östersund och imorgon åker vi ner till Dalarna igen sista veckan innan vi båda börjar jobba. Det är väldigt blandade känslor. På ett sätt känns det otroligt skönt att börja jobba igen och komma in i rutiner osv men samtidigt har jag ju varit hemma ett halvår nu och bott hemma. Kommer sakna Dalarna och alla vänner där sjukt mycket. Det är jobbigt det här med "två hem", när man är i Dalarna saknar jag Stockholm och när jag är i Stockholm saknar jag Dalarna. Nu ligger ju inte Dalarna och Stockholm allt för långt ifrån varandra så det går ju bra att åka över en helg vilket känns skönt.

Igår tog vi oss iväg till Borgvattnet för ett besök på prästgården. Ni kanske har hört talas om det då det sägs ska vara Sveriges mest hemsökta hus. Så vi allihopa här åkte upp dit för att gå en rundtur i prästgården och sen avslutningsvis fika lite i deras cafe. Måste ändå säga att det var en riktigt häftigt upplevelse att gå runt där och läsa om alla rummen och känna på alla olika känslor man fick.

Är ni i närheten av Borgvattnet och gillar sånt här så tycker jag verkligen det är värt ett besök. Oavsett om man tror på det övernaturliga eller inte så är det en speciell känsla kring hela huset som är riktigt häftig. Jag tror ju stenhårt på sånt här och har en enormt respekt för det så jag var lite kluven innan, men jag kan säga att jag är glad över att få ha upplevt detta. Dock skulle jag aldrig övernatta där vilket man kan göra om man vill, men där går min gräns haha.

Avslutningsvis åt vi middag på jazzköket här i Östersund. Riktigt riktigt god mat och måste säga att förrätten vi åt "king crab roll" var helt fantastisk! Kan vara den godaste förrätten jag ätit någonsin!

Kram Linnea

Gillar