Bra rutiner

Hej på er!

Jag har varit sjukskriven sen mitt läkarbesök förra onsdagen. Min första tanke när jag blev sjukskriven var bara "jag tänker inte pausa träningen!". Är det något jag lärt mig så är det att när man kommit in i bra rutiner och sen tar en "paus" så är det så svårt att komma tillbaka. Och just nu tycker jag min livsstil blivit så mycket bättre och jag mår så bra i det. Så jag har kämpat på med att bara träna överkropp och i stort sätt fortsatt mina rutiner fast anpassat dom efter mitt knä.

Pratade med läkaren idag och ska faktiskt tillbaka till jobbet imorgon. Får testa jobba tisdag - onsdag och sen ska jag ha ett uppföljningssamtal med läkaren för att se hur det går. Jag hoppas verkligen dessa dagar gett resultat så knät är lite starkare så jag kan fortsätta som vanligt fast i ett lugnare tempo.


Har även fått hem detta träningsset från mklifestyle jag beställde förra veckan. Kan säga att jag bott i detta sen jag fick hem det. Älskar färgen och materialet är helt fantastiskt.

Marcus som varit hemma hela dagarna har hjälpt mig med både det ena och det andra. Vi handlade, bakade och spelade kort. Underbart att inte behöva sitta hemma själv hela dagarna.

Även Stella och Vira har kommit hem nu, så även där har jag ett stort sällskap. Känns som jag har mina grundrutiner med mig hela tiden men sen får man ändra lite allt eftersom hur situationen ser ut. Än en gång, vikten av att fortsätta tänka positivt trots motgångar. Jag har iallafall blivit starkare i överkroppen nu haha.

Kram Linnea

Gillar