Certifieringsprov & årets första glass

Hej på er!

Den här helgen verkligen sprang förbi. Jag gick och la mig ganska tidigt efter att ha halvsovit i soffan haha. Brukar alltid bli så fredag kväll, man slappnar av helt och hållet efter en hel vecka. Så på lördagen njöt vi lite extra av en sovmorgon, gick upp och åt frukost gjorde lite ärenden. Och tyvärr, det jag längtat mest efter, solen. Den syntes inte till, så det blev inget solande för mig den här helgen. Men jag kunde istället tillbringa den tiden till att plugga och läsa allt jag behöver inför slutprovet.
Blev klar perfekt till middagen så vi slog oss ner framför Eurovision och avslutade kvällen där.

Söndag, satte jag mig en stund på förmiddagen och pluggade. Kände mig ganska redo för provet, men ändå inte så att jag vågade ta steget att försöka. Så efter någon timmes plugg tog vi en paus och åkte ner till vattnet och tog årets första glass. Vi brukar åka ner till en glassbar här på ön som ligger så fint till och har supergod glass. Så vi promenerade lite där och njöt av iallafall en halvmolnig dag.

När vi kom tillbaka hem satte jag mig för att plugga igen men eftersom jag kände att allt jag läste var saker jag kunde och inte speciellt mycket jag glömt bort. Så jag satte faktiskt igång och gjorde slutprovet (!!). Herregud vilken nervositet det var och tror aldrig 70 minuter gått så snabbt som dessa gjorde haha. Men det kändes faktiskt väldigt bra! Nu är det bara den där hemska väntan på att få provet rättat och få ett slutbetyg eller alternativt komplettering på provet. Men jag är så stolt över att ha gjort det och med en så bra känsla i kroppen.

Bunkrade upp med all kurslitteratur och anteckningsblock inför slutprovet. Och tror detta är det första prov jag gjort på en så seriös nivå. Hade sån fokus under hela tiden och med endast några få minuter till godo skrev jag sista uppgiften innan inlämning. Blev faktiskt förvånad själv vilket fokus jag gick in i och hur djupt jag dök i provet för att hinna allt under dessa 70 minuterna man hade på sig.

Men 50 frågor senare och 4 minuter till godo var provet inskickat och väntar på rättning.

Kram Linnea

Gillar