Coconut beach

Hej på er! ♡

Denna morgon tog vi oss in till en ny strand, coconut beach som vi hört många här omkring tipsat om och pratat så gott om. Så vi bestämde oss för att ta denna dag där och innan E skulle iväg på sin dykar grej. Så vid 9.30 tog vi en taxi från hotellet dit och var där strax efter 10. Det första vi möttes av var ljus fin strand, palmer och såklart kokosnötter! Det var verkligen en sån där typisk Thailands strand som man set på bild, långa fina stränder med palmer med miljoner ställen att ta fina bilder (blogghuvudet talar haha).

Vi började med att ta en promenad längs stranden som slutade med att vi gick över en timme. Så sjuukt fint! Därefter slog vi oss ner i varsin solstol och bara njöt innan det var dags för lunch. Som vanligt körde jag på mindre thailändsk mat till lunch och avslutade med ek kokosnöt. Det var ju självklart när vi ändå var på coconut beach. Den var faktiskt betydligt mycket godare än den jag smakade sist vi var i Thailand. Så denna dag har bestått av massa nya fina ställen att se, goda "drinkar" och mycket sol. Tror det här är första dagen utan en brännande kroppsdel, riktigt skönt1

Imorgon står snorkling/dykning på schemat. Och jag måste säga att en smått oro börjar komma krypandes. Eftersom E ska dyka och kommer befinna sig ca 18 meter ner i havet kommer det betyda att jag blir helt själv uppe på ytan. Han är ju min trygghet här och jag känner mig verkligen inte bekväm med att vara själv, dock kommer dom vara nere ca 1 timme varje dyk så jag får väl ligga och sprattla i vattnet under den tiden och vänta på att älsklingen kommer upp till det normala igen hihi.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar