Dags för en förändring?

Hej på er!


Satt imorse och kollade tillbaka på gamla bilder, mest för att se alla olika hår jag haft. Jag är lite sugen på att göra något nytt igen, samtidigt som jag blev väldigt nöjd sist hos frisören. Jag har de senaste åren haft allt ifrån, brunt, väldigt blont, lite mörkare blont, långt hår med extension och nu slutligen en mörkare kall färg men med mitt naturliga hår.

Jag saknar det där långa håret med 50cm extensions samtidig som jag aldrig skulle få för mig att sätta i det igen. Har man tid och ork att ta hand om det och styla det varje dag så är det ett fantastiskt hår. Men jag skulle aldrig klara av det idag, speciellt inte med det jobb jag har idag. Men att få ha den längden på håret naturligt hade jag absolut inte tackat nej till.

Jag hade mina extensions i från sista året på gymnasiet 2016 fram till början av 2018 och i slutet var jag så less på det och hade ingen ork alls att ta hand om det. Medans under hela 2017 var verkligen mitt "hår-år" det var så fint och jag tyckte det var kul att få styla det och fixa.

Men jag ska vara ärlig. Jag är ingen som gillar att lägga tid på mitt hår, även om jag hade önskat att jag var det. Jag älskar känslan när man går från frisören med stylat hår och får känna sig lite extra fin, men tyvärr är det inte ofta mitt hår ser ut så haha


Efter mina extensions hade mitt naturliga hår växt en bra bit. för det bli inte lika slitet som man tror med extensions, löshåret tar den värsta smällen. Så med mitt egna hår som var betydligt lättare att ta hand om orkade jag den första tiden lägga lite extra kärlek på det.

Sista besöket hos frisören valde jag att gå på en mörkare ton, och jag har trivts så bra i det. Nu var det ett tag sen och jag är lite sugen på att göra något med mitt hår igen efter jul. Ett tag funderade jag på att gå tillbaka till det blonda men jag tror jag kommer fortsätta på det mörka ett tag till faktiskt.


Min naturliga färg är blont men som blir ganska mörkt under den här tiden på året så med en mörkare ton i håret kommer inte utväxten fram lika mycket. Så jag tror mitt nästa besök hos frisören kommer jag fortsätta på den här mörkare färgen och sen fram mot sommaren bli ljusare igen. Tycker det är så kul att kunna göra lite förändringar ibland även om det inte är några superstora saker, men en liten förändring för att pigga upp lite.

Kram Linnea

Gillar