Dan före dan

Hej på er!


Helgen har varit så mysig. Vi firade lite jul när Emil var här och pappa fick även komma hem fre-sön. Detta år är faktiskt första året jag känner att jag prickat så rätt med iallafall nästan alla julklappar, är så spänd och nyfiken på att få se när alla öppnar dom hihi.

Så igår vid lunch åkte Emil vidare upp mot Östersund och runt 19-tiden körde vi tillbaka pappa till sjukhuset. Vi hade hoppats på att han skulle få komma tillbaka hem redan idag men tyvärr var inte alla prover helt 100 så vi håller tummarna att han får komma hem på julafton istället.

Lördagen var iallafall supermysig. Vi åt lite extra god middag, drack glögg nere framför brasan och öppnade några julklappar. Dom som var gemensamt till mig och Emil och även den julklappen som var från oss två till mamma och pappa.

Nu såhär dagen för julafton ska vi passa på att inhandla det sista, städa hela huset en gång till och såklart fixa skinkan! Sen avslutas kvällen i vanlig ordning framför uppesittarkväll. Vi hade önskat att vi kunde vara hela familjen men att pappa är kvar på sjukhuset där dom kan ha koll på honom känns viktigare så vi får fira fler jular tillsammans i framtiden

Kram Linnea

Gillar