Dan före dan...

Hej på er!


Årets mysigaste dag är här! Den 23 december, dan före dan... Tycker denna dag är så mysig med allt som väntar runt hörnet, uppesittarkväll och i detta fall, granen ska kläs. Det ligger en spänning i luften och en väntan som sprider så mycket mys-stämning.

Idag har vi besökt Emil och Rasmus mormor och lämnat lite paket och även haft en covid-säker fika tillsammans. Så mysigt! Det är så underbart att få vara med och träffa hans släktingar och höra historier från hans barndom och liknande. Fantastiskt! Stella var också med och allt hon ville göra var att springa ute på gården i snön haha. Hon är som ett litet barn när hon får vara ute och springa i snön så hon satt mest vid dörren och gnällde för att få komma ut.

Fick även ett par vantar som Emils mormor stickat, ser ni hur fina dom är! Blev så chockad att det ens går att göra sånna själv haha. Kan ju bara tänka mig hur de skulle sett ut om man försökt själv.. Nej men vi har haft en helt perfekt 23 december. Nu väntas bara uppesittarkväll och den traditionella skinkmackan.

Hoppas ni får en superbra jul trots omständigheterna!

Kram Linnea

Gillar