Den är här!

Något jag nämnt på bloggen flera gånger innan är hur mycket jag älskar min almanacka. Den hjälper mig så himla mycket med att komma ihåg saker och inte stressa över att jag måste hålla koll på allt.

Den här lilla älsklingen kom hem i brevlådan idag. Jag har ju en sen innan men den går ut nu i september så det var dags för en ny. Jag gör mina almanackor på Personligalmanacka.se eftersom jag älskar när den blir just personlig. En vanlig man köper i affärer är det alltid något som inte stämmer med hur man vill ha den och då blir det lätt att man inte använder den. Jag måste dock erkänna att jag känner mig extremt tråkig eftersom jag tog exakt lika utsida som jag hade på min förra. Men jag älskar citatet, framsidan och även baksidan. Så varför inte? Jag ändrade faktiskt hela insidan dock så lite förändring blev det, haha.

Men trots att den är lika utseendemässigt som min förra så ser jag fram emot att börja använda den i september, nytt är nytt liksom. Det är ungefär som en sån där skrivbok man hade i skolan, första sidan skrev Amna alltid snyggaste på sen var resten av boken oläsbar och nerklottrad typ.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar