Den sista biten på plats

Igår kom dom sista bitarna på plats. Eller okej, tavelväggen är inte klar än men den bidrar inte till stöket som blev på golvet innan så den räknar jag inte med i detta haha. Känner ingen riktig stress över det på samma sätt som att byrån, tv möbeln och alla dens innehåll behövde en plats.

Emil hade iallafall borrat upp spegeln igår när jag kom hem så då fick jag äntligen placera ut lite saker och få undan allt som bara legat och tagit plats. Nu kan jag sätta mig i soffan och njuta av att det ser harmoniskt och fint ut. Även all belysning är på plats, och det är något jag tycker är superviktigt. Det blir sån obalans i allt om det inte finns ett genomgående ljus som balanserar upp i ett rum.

Det sista projektet vi har nu är köket. Det ska målas om och fräschas upp och sen ska även väggen vid matbordet få lite nytt. Jag kände att detta blev en viktig detalj nu när matbordet i vardagsrummet försvann, då blev köket så mycket viktigare med en mysig matdel. Så det ska vi dra igång med nu inom en snar framtid.

Kram Linnea

Gillar