Denna jobbiga distansen - hemma i Dalarna

Hej på er!

Igår kom jag tillbaka till Dalarna efter min helg i Stockholm. Känns redan otroligt jobbigt att behöva lämna Emil igen och denna gång dröjer det ännu längre innan vi är tillsammans nästa gång. Usch för det här med distansen som är nu. Jag vill spendera alla mina dagar med honom, vakna bredvid honom, äta middag med honom, göra allt det vardagliga vi brukar göra tillsammans. Förhoppningsvis är vi där snart igen men tills dess är det otroligt jobbigt att vara ifrån varandra.

Jag har spenderat denna dag med att träna, gått promenader med Stella och pluggat. Har börjat med ”social steps” som är en app där man ser hur mycket ens kompisar går under en dag och så blir det lite som en tävling. Rätt kul att bli motiverad att gå lite extra så vi håller på med det här hemma och turas om att gå promenader med Stella för att ”vinna” stegen för dagen.

Blir mycket tid spenderad med Stella iallafall som får följa med på alla promenader, vilket är mysigt. Känns skönt att ha båda djuren här nu för lite extra sällskap när Emil är kvar i Stockholm.

Ett inlägg om planer vi har för lägenheten i vår/sommar kommer senare. Ett projekt ledde till ett annat och nu har vi även planer för både kök och vardagsrum. Kul!

Kram Linnea

Gillar