Det är nu det börjar!

Hej på er!

Måste dela med mig av lite tankar och känslor jag har just nu. Jag och Emil pratade om detta i bilen hem från mamma & pappa i måndags och vi båda delade samma uppfattning om allt, så det kändes så underbart. Vi pratade om framtiden, hur det nu bara ramlar pusselbitar på plats. Framtiden ser för en gångs skull väldigt klar ut. Emil har precis börjat jobba igen, jag har heltidstjänst igen efter massa krokiga vägar höger & vänster. Så för första gången i vårt förhållande har båda fast anställning och jobbar heltid, det betyder också att för första gången i vårt förhållande har båda en stabil ekonomi och kommer kunna göra mer saker tillsammans (Om vi bortser en sekund från Corona).

Emils bror och hans pojkvän flyttar ner i sommar och dessutom i samma trapphus som oss så även där är första gången vi kommer ha någon form av familj inom en radie på 2h.

Så just nu känns allt så himla bra, vårt förhållande är bättre än någonsin och jag är så tacksam att få ha Emil i mitt liv och dela allt med. Vi kan börja planera en framtid med allt vad det innebär och vi kommer kunna hälsa på bådas familjer mer framöver nu när man har en stabilare grund.

Sen vill jag ge en stor eloge till mig själv. Det senaste halvåret, eller året skulle jag vilja säga. Har jag växt så otroligt mycket i mig själv och jag känner mig så stabil och säker i vem jag är. Och det måste väl vara den bästa känsla man kan ha, att känna sig stark och positiv. Allt blir så mycket lättare i allt man tar sig för.

Det känns som vi börjat ett nytt kapitel nu och detta kapitel känns så mycket ljusare och trevligare. Sen får vi inte missa att vi går mot ljusare tider och bara det är väl en boost för hela psyket haha.

Min fina lilla familj <3

Kram Linnea

Gillar