Det är så viktigt

Jag är verkligen inte en person som tycker om att vara/bo ensam. Under mina helger i min tidigare lägenhet när jag var själv var hemska. Det är ju så tråkigt och man känner sig så ensam. Även när jag hade E men när vi inte bodde tillsammans så var det ju så att man blev själv vissa dagar och bara på den lilla stunden hann man känna sig så ensam. Därför älskar jag att ha det som vi har det nu. VI bor ihop på riktigt och vi har vår bebis hemma, man hinner aldrig känna sig ensam även om E inte skulle vara hemma någon dag.

En sak jag själv anser som viktigt när man bor ihop är att få vara ensam ibland. Jag älskar mina ensamma lunchar/eftermiddagar när jag bara kan sitta framför datorn och göra vad jag vill och äta mat eller vad jag nu gör. För även fast man vill vara med den där personen 24/7 och man vill bara ligga i soffan och kolla en film tillsammans eller vad som helst egentligen, så försvinner det där man gör själv på egenhand. Som jag bloggar tex, men när E är hemma har jag jättesvårt ibland att sätta mig och blogga om vi inte sets på hela dagen. Förstår ni vad jag menar? De sakerna man hade gjort om man var ensam ramlar liksom bort. Så även fast jag hatar att vara ensam så älskar jag det samtidigt.

♡♡♡

Äntligen har vi fått tid till att åka och storhandla och kunna fylla upp kylskåpet igen. Vi båda har jobbat så mycket så har bara blivit småspring till Ica i närheten. VI var även in till Täby och köpte mer "mymuseli" som blivit en stor favorit. Det bästa är att de finns lchf alternativ. Återigen så fick jag min förmiddag ensam med en god frukost och youtube.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar