Det blev så bra!

Det här tog verkligen längre tid än jag trott.. Men nu är det klart! Vi har en rad kvar med kakelplattor men det är absolut inget som är panik så vi tar det när vi får tid sen. Vi har fått in alla saker i badrummet nu iallafall så det står inte över hela lägenheten och bara är ivägen.

♡♡♡

Före

Efter 

Och eftersom vi flyttade över hyllan från sovrummet till badrummet blev det en liten förändring i sovrummet också. Det är verkligen de rummet som jag tycker är roligast att göra saker i, tror jag haha. Nej men just sängen är en så stor del av rummet och man kan få en helt annan känsla i hela rummet beroende på hur man väljer att göra med den. Lakan, kuddar, filtar man kan göra så mycket.

Det lilla borden innanför dörren där hyllan stod tidigare måste jag säga är en stor favorit i rummet. Älskar det! Doftljuset som står på är från IKEA och kom i 3 olika färger och alltså det är mina nya favoritljus, färgerna och doften är sååå sjukt bra. Det är doft av vaniljhjärtan och jag brukar i vanliga fall inte gilla vaniljdoft men dessa luktade sjukt gott.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar