Det går så bra nu!

Hej på er!

Jag har varit hemma från jobb från i tisdags då jag hade så fruktansvärt ont i halsen måndag kväll. Idag mår jag bra men inväntar svar på corona-testet så man kan slappna av på riktigt.

Har tagit den här veckan till att plugga, plugga och plugga. Har varje dag sen i tisdags suttit framför datorn med big brother live på i bakgrunden i 7 timmar och bara pluggat. Men jag har kommit så långt, och jag har kommit in i det bättre än aldrig förr. Efter vi gjorde om vardagsrummet har mitt inredningshjärta börjat slå lite extra igen. Det har varit lite dött ett tag men nu är jag mer taggad än någonsin. Jag älskar att få dela med mig till er i mina inrednings-tips inlägg och inspirationen jag känner både på bloggen och i hemmet vill jag verkligen få utlopp för.

Jag har nu påbörjat mitt förstaexamensarbete som handlar om homestyling sen är det två examensarbeten till innan slutprovet. Gud jag kan verkligen inte fatta att jag snart är klar och utbildad inredare & homestyling konsult. Men jag ska verkligen försöka hålla i den här motivationen jag har just nu och bocka av så mycket som möjligt så jag kan göra det sista med denna motivation. För jag vet att när jag tar pauser och kopplar bort ett tag så går det så segt att komma in i det igen.

Nu ska jag sätta mig och skriva ihop "att inreda köket" till er med lite tips och trix.
Hoppas ni har en fin torsdag <3

Kram Linnea

Gillar