Det gick så fel

Mötte upp Ida i stan igår och skulle äta middag, sen skulle även Sofie komma ner efter hon slutat jobbet. Har inte träffat Ida sen början av året och Ida är en sån där vän man verkligen önskade att man umgicks mer med, sån himla skön och positiv tjej. Man bli så glad av att bara vara med henne, älskar såna människor!

♡♡♡

Efter vi mött upp Sofie fikade vi en snabbis innan vi gick och kollade lite i stan innan stängning. Cirka 20 minuter innan de stänger fick vi ett infall och tyckte att färga håret, det var en bra ide. Ida och Sofie skulle färga och jag var mest med som hjälp (eftersom jag redan precis färgat mitt). Så de köpte varsin färg och vi åkte hem hit för att färga.

Själva färgningen gick hur bra som helst, inga fläckar, inga missar. Det enda som gick rakt åt h*lvete märke vi när Sofie fått i sin färg och det gick rakt åt fel håll. Hon ville bli ljusare men missade att det inte gick att göra som hon tänkt så för henne slutade det med ett mörkrött hår, haha.

♡♡♡

Bortsett från hur det slutade så hade vi en jättebra kväll tillsammans och det var verkligen så kul att vi 3 kunde ses tillsammans igen. Det är faktiskt hemskt hur mycket man glider ifrån varandra efter skolan osv.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar