Det här fick ju inte hända

Ni som följer min blogg vet kanske om att några dagar innan jul fick vi åka in med Vira akut till djursjukhuset eftersom hon spydde och var allmänt slö. Och då fick hon ju stanna kvar 3 dagar och blev opererad och det blev en himla cirkus med allt. Verkligen inget vi ville gå igenom igen.

Men så i tisdags började hon spy jättemycket igen och blev helt slö. Vi fick helt enkelt åka in med henne igen igår (onsdag) efter vi pratat med veterinären. Den här gången visste vi dock att hon inte kunde ha fått i sig något som förra gången, så de fick ta prover, röntga och ultraljud för att förstå vad som kunde vara fel. Och efter 2,5 timme efter alla kollar och vi fick veta att inget fanns i magsäcken eller tarmarna som hade fastnat och hon behövde inte opereras. alltså den glädjen och lättnaden!!!

Antagligen hade hon fått i sig något konstigt och har en väldigt känslig mage. Men en sak vi fick veta under det här besöket som vi inte fått veta vid tidigare besök, vilket är väldigt konstigt hur dom kunnat missa. Men hon har en njure som är mycket mindre än den andra och som dessutom hade förhöjda värden. Detta betyder ju därför att hon från och med nu kommer behöva specialkost och inte får äta som innan. Så trots ett jobbigt besök hos veterinären fick vi ut något väldigt bra av det, och slipper förhoppningsvis problem i framtiden.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar