Det viktigaste för mig för att få ihop vardagen

Den senaste tiden, speciellt mina sista månader i gymnasiet så har jag märkt hur viktigt det är för mig att ha allting planerat. Jag klarar inte av att inte veta, ungefär som en sån sak att jag inte vet vilken dag jag ska åka hem till Stockholm och jag måste veta pga att jag behöver boka min körning efter det. Eller om någon säger "vi får se om det blir av då" det funkar inte, jag tar hellre ett nej än ett "vi får se".

Jag tror att detta hänger ihop med hur stressad jag var i gymnasiet och hur skolan jag gick på totalt förstörde ens vardagliga schema. Vi fick aldrig veta om det blev lektion, när något skulle hända osv. En sak som hjälpt mig extremt mycket är att ha en almanacka där jag skriver ner allting så jag enkelt kan gå in och kolla när var hur. Själv föredrar jag att ha det i bokform där jag kan skriva ner och klottra som jag vill, använder jag mig av kalendern i mobilen tycker jag bara det blir krångligare. Så för er som känner igen er och vill ha koll på saker kan jag verkligen rekommendera att ha en almanacka att skriva i!

Jag gjorde min egen hos personligalmanacka.se och jag älskar det! För mig som vill ha det så personligt är det perfekt att man kan forma sin egen almanacka hur man vill.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar