Detta är en så sjuk lättnad!!

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er! ♡

Tänkte dela med mig av ett problem vi haft med Stella ett bra tag men som vi äntligen hittat en lösning på.
Det började egentligen redan när vi fick Stella, hon har aldrig riktigt varit någon sån hund som kastat i sig maten, Vi trodde bara det hade å göra med att hon va liten och att det skulle komma ju äldre hon blev. Men det blev bara värre och värre. VI har testat sååå mycket olika foder och sätt att ge på men hon har totalt vägrat att äta. Vilken är hemskt verkligen! Kan även tillägga att vi kollat upp så hon inte är sjuk eller har några andra fel som gör att hon inte vill äta, hon är fullt frisk och glad. Men när hon började tappa vikt och energi pga den lilla mat hon åt så fick vi verkligen ta tag i detta mer intensivt och testa allt möjligt för att få i henne mat.

Jag googlade, pratade med veterinärer och zoo personal och kom fram till att många kräsna hundar gärna vill ha foder med så lite spannmål i som möjligt. Och vi kom även in på färskfoder vilket innehåller så lite spannmål som möjligt och inte är ett torrfoder. Det ser ut som frysta köttbullar typ som man även förvarar i frysen och får plocka upp kvällen innan och sedan portionerna ut under dagen i den mängd hon ska ha. Detta var verkligen den sista utvägen vi hade, vi hade redan provat alla möjliga torrfoder osv så hoppet fanns ju inte riktigt haha. Men vi köpte hem en påse "köttbullar" och testade direkt när vi kom hem. Och hon ÄLSKAR det. Från att inte äta alls till att slänga i sig det. Det var verkligen som en sten lättade från bröstet när vi såg att vi äntligen hittat något hon gillar och äter. Från och med den dagen har även hennes energi kommit tillbaka och vi fått tillbaka vår glada vovve.

Vi köpte den här och tycker det funkar såå bra! Speciellt eftersom det är så lätt att räkna hur många "köttbullar" hon ska ha per dag och sedan kunna portionera ut under dagen. Så kan verkligen rekommendera er att testa färskfoder om ni har kräsna hundar haha. Personalen som hjälpte oss i butiken tog även fram ett godis som även de va på 95% kött bara och Stella har ALDRIG tagit emot godis från någon annan än mig och E men sjukt nog tog hon den där biten direkt. Så vi har verkligen hittat flera favoriter till henne nu. Godiset vi köpte kan ni hitta HÄR !

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar