Detta borde ha gjorts för längesen

Hej på er fina! ♡

Har haft så många "bra" dagar nu där jag mått superbra, haft energi och kunnat göra massa saker. Så att idag blev en liten dipp där all energi runnit ur mig och allt inte längre är på topp var inte så oväntat. Det positiva är ju att jag kan säga att mina bra dagar är betydligt fler än mina dåliga nu, och bara det var tvärtom för en månad sen. Så det blir bättre!

Trots att jag var så låg på energi idag så kände jag att jag ville göra något litet iallafall. Och skafferiet är något som vi sen dag 1 när vi flyttade in här har sagt att vi måste rensa och ordna upp i, för det har verkligen varit kaos! Ni vet när man flyttar in och bara slänger in allt och säger att "vi fixar det där sen", det där fixa sen har aldrig hänt haha. Men så jag tog tag i det idag och fick slänga typ 40% av allt som var där pga att det gått ut hehe.. Passade även på att flytta om lite och göra hela köket mer praktiskt.

♡♡♡

♡♡♡

Kändes mycket enklare att ha kaffemaskinen bredvid diskhon eftersom man ALLTID spiller och har sig så det är enkelt att bara torka bort det. Sen den lilla godisskålen gjorde hela "kaffestationen" lite mer komplett. Man vill ju alltid ha en liten godsak till kaffet.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar