Drömmar och mål

Som jag ofta skriver här så tycker jag drömmar och mål är så otroligt viktigt ha, både för sig själv och i mitt fall även tillsammans med Emil. Vi har så mycket drömmar och mål som vi ofta pratar om. Vissa ligger kort fram i tiden och andra är flera år framåt. Kan verkligen inte tänka mig ett liv utan att ha mål som man kan bära med sig som en extra motivation i vardagen.

Några mål vi har både enskilt och tillsammans är:

- Köpa hus! Detta är ju som ni kanske förstår inte ett av de kortsiktiga mål vi har haha. Men vi har utöver vårt egna sparande ett gemensamt konto vi sparar pengar på. Och det är pengar vi inte rör överhuvudtaget utan som vi tänker vi ska ha till större saker tillsammans i framtiden, och där bland att köpa ett hus. Vi har kollat lite på nyproduktioner och det kan jag känna är en stor dröm att få chansen att skapa något eget från början. Men samtidigt kan jag tycka det är lite mysigt att köpa något äldre och sen renovera upp det tillsammans.

- Bli klar med min utbildning. Just nu har jag så lite tid över på dagarna och jag vill verkligen kämpa hela vägen och släppa allt plugg, men det går inte så snabbt. Nu är det så extremt stora uppgifter också och det kräver mycket från mig både i tid och energi. Energi som jag just nu inte har. Men jag vet att den dagen jag är klar med allt kommer en stor lättnad svämma över mig.

- Starta familj. Har så många runt mig nu som är gravida eller till och med fått sitt första barn och jag måst erkänna att suget efter att själv få uppleva allt det blir större och större varje gång man ser att någon i sin närhet är gravida. Men det är mycket som ska klaffa innan det är dags och just nu är vi inte där. Men det är en stor dröm. Att få bilda familj med den man älskar mest av allt är oslagbart!

- Flytta från Stockholm. Nyhet? nja haha. Men det är också något vi pratar mycket om men som för tillfället inte heller ligger så nära i tiden.

- Komma igång riktigt med träningen. Vi har börjat lite smått de dagar tiden finns efter jobbet, men som sagt. Jag har utbildningen som drar, jag slutar sent och tiden går till annat. Men att få till iallafall 2 dagar i veckan hade varit superbra!

- Färdigställa lägenheten. Nu är vardagsrummet nästan klart men köket är fortfarande inte klart. Det är dock ett mål som är kul att jobba med så att det ska bli klart snabbt är inte ett måste.

- Ett positivare mindset. Påminner mig själv om detta varje dag. Jag vill verkligen för min egen skull ha ett positivt tankesätt. Det är svårt men jag tycker ändå jag är på god väg. Mornarna har blivit betydligt enklare nu.

Ett visningshus vi var och kollade på i höstas.

Kram Linnea

Gillar