En av de finaste människorna jag träffat

Måste bara börja med att säga hur glad jag är att ha träffat denna människa.  Vi har sprungit på varandra och sets lite halvt i skolan några gånger men det var inte förens i somras under en fest som vi faktiskt pratade med varandra. Och vad är det man brukar säga? Det är på fyllan man hittar de bästa vännerna? Och ja det gjorde jag då verkligen, under den kvällen hann jag både kalla dig för min bästa vän och säga att jag älskade dig och dessutom planera hela sommaren med dig. 

Under detta halvår som vi då känt varandra har vi hunnit med så sjukt mycket roligt och kan utan att ljuga säga att jag har de roligaste och sjukaste minnena tillsammans med dig, Tack för att du gjorde denna sommar till en toppensommar! 

Jag har grattat dig en gång men kände att jag behövde göra det igen lite bättre för du har blivit en så viktig person i mitt liv och jag är så tacksam för allt jag fått dela med dig, och att jag fått en vän jag kan höra av mig om allt till. Och tro inte att du blir av med mig än, vi har många saker vi ska göra tillsammans, många fester och planer. Det här är bara början och jag vet att vi kommer fortsätta uppleva och skapa roliga, sjuka och även lite mindre roliga minnen tillsammans.

Grattis i efterskott Milva, mitt hjärta! Jag hoppas din dag var superbra och jag älskar dig så så så mycket. Vi ses snart igen och firar dig ordentligt! 


Kram Linnea

Gillar