En dag att minnas

Hej på er från en riktigt trött söndag.

Gårdagen var HELT FANTASTISK! Att vi är trötta idag tyder bara på att vi hade en så lyckad kväll tillsammans igår som blev aningen senare än tidigare middagar vi haft. Vid 02.30 var det dags att packa ihop sig och gå och lägga oss.

Dessa två människor som vi fått äran att lära känna har verkligen kommit in i våra liv och bidragit med så mycket glädje och kärlek. Vi har så kul tillsammans och har sen dag ett klickat otroligt bra. Vi har redan så mycket planerat för framtiden tillsammans och mer blir det.

Men åter till gårdagen. Lilly & Isac kom hem till oss runt 18-tiden och vi startade igång kvällen med en fördrink och lite presenter då de har förlovat sig. En från mig och Emil och en från några av oss tjejer från bloggen. Jag, @artibus , @Emmaengstrom , @linndossing och @Matildaberlin gick ihop och köpte en liten gåva till dem. Tycker detta är så fint med att ha en blogg och alla bloggvänner man fått lära känna, all kärlek som sprids mellan varandra, underbart!

Samtidigt som dom öppnade sina presenter fixade jag och Emil med maten. Denna kväll bjöds det på smashed Burger med tryffelmajo och karamelliseradlök, så gott! Denna rätt har blivit en stor favorit här hemma så det var en självklarhet att vi skulle bjuda på detta en kväll som denna.

Till efterrätt blev det en kladdkaka med kakdeg (som dock var inne i ugnen lite för länge så det blev inte mycket till kladdkaka haha) men den blev helt okej ändå. Även en liten kaffedrink till efterrätten bjöds det på.

När efterrätten var uppäten och drinken slut så plockade vi fram lite spel och som i vanlig ordning var det dags för lite sällskapsspel. Dock avslutade vi detta ganska fort den här kvällen och började istället med musikquiz, och OJ vad roligt vi hade! Så efter flera timmar med spel och prat började klockan närma sig 02 och vi var tvungna att packa ihop och säga hejdå.

Denna kväll var helt över förväntan, både jag och Emil hade en fantastisk kväll (som alltid med dessa). Finner inte ord för hur glad jag är att vi har dom här två stjärnorna i våra liv, så underbara! Och redan nästa vecka är ses vi igen och då är det dags för en kryssning tillsammans och ni kan ju förstå hur mycket vi längtar tills dess!

Stort tack ska ni ha @Lillystromqvist för en magisk kväll <3

Kram Linnea

Gillar