En detalj som underlättar

I samarbete med Sudio.com

Hej på er!

Tankarna kring gårdagens glada besked snurrar fortfarande i huvudet och jag är så glad att jag klarade provet på första försöket och att allt pluggande verkligen gav resultat. Men en sak jag måste dela med mig av som varit så viktigt för min del under hela studie tiden. Hörlurar! Jag använder alltid hörlurar när jag verkligen måste fokusera, dels för att stänga ute ljud omkring mig men också för att ha lite musik på i bakgrunden. Musik har alltid hjälpt mig att fokusera, jag tycker det är så harmoniskt att välja musik efter humör/tillfälle och sedan stänga ute omgivningen. Då går det som bäst.

Lagom till slutplugget och certifieringsprovet fick jag hem dessa underbara hörlurarna från Sudio.com. Det är deras modell "NIO" som jag kikat lite på tidigare. Även Emil har kollat på dessa så redan från dagen jag fick hem dem gick dem varmt mellan oss haha. Det bästa med "NIO"-modellen är just att det medföljer silikontoppar i olika storlekar som gör att även vi som inte kan ha vanliga hörlurar utan att dem trillar av kan använda dessa.

Sen älskar jag att de verkligen är så smidiga att använda och dessutom snygga! De finns så fina färger att välja bland och är man ute efter ett par snygga och smidiga hörlurar med bra kvalité tycker jag verkligen ni ska kika in dessa. De är även vattentåliga vilket jag tycker känns så himla skönt då man oftast använder hörlurar både i vått och torrt väder, och att då slippa oroa sig för att de inte ska tåla lite vatten.
Vi har flera produkter från Sudio.com och tycker de verkligen uppfyller de krav man har på både hörlurar och högtalare, vi har bytt ut flera av våra högtalare hemma mot Sudio modeller. Så är ni ute efter något nytt i ljudväg tycker jag verkligen ni ska ta chansen ni och kika in deras hemsida.

Länkar till "Sudio NIO" hittar ni HÄR!
Just nu får ni även med ett fodral till Sudio NIO i växtbaserat läder som härrör äppelskal.

- Med min kod LHEDBERG15 får ni dessutom 15% rabatt på hela hemsidan.

Sudio.com har just nu även 50% på deras Ladd+ vid köp av "Sudio ett"
Kampanjen gäller så långt lagret räcker.

Kram Linnea

Gillar