En dramatisk start på dagen

Hej på er!

Dagen var planerad att börja med ett frisörbesök 11.45 och fram till dess tänkte vi bara ta det lugnt och njuta av lite ledig tid. Men morgonen tog en helt annan vändning. Runt 09.30 tuggade Stella in en tagg från en buske hos grannen som satt sig i munnen. Mamma kom in med henne och vi försökte titta i munnen men då Stella själv hade panik och vi inte hittade den så var det bara att sätta sig i bilen och köra raka vägen till veterinären. Eftersom det handlade om mun och hals och vi inte visste hur illa den satt så gick besöket väldigt fort. Dom hittade den och tur nog hade den bara satt sig mellan två tänder och de kunde dra ut den utan att behöva söva ner henne. Hade den satt sig i halsen eller åkt med ner i magen så hade det blivit betydligt större besvär. Men 1 timme senare fick hon komma ut och vi kunde åka hem med en glad hund.

Det jobbiga var ju också att vi inte kunde följa med in. Jag och Emil väntade utanför och mamma följde med in, så man satt där helt ovetandes om vad som sas och hände. Men allt gick bra och hon fick inga problem i munnen efteråt. Och jag hann med mitt frisörbesök haha.

Det här frisörbesöket var verkligen så väntat och välbehövligt. Gick tillbaka till lite ljusare och kallare, klippte bort det slitna och drog även till med lugg. Hade verkligen ingen tanke på det men när jag väl satt där så kände jag bara att "jo men en gardinlugg skulle nog vara snyggt igen" haha. Så vi körde på det och jag blev jättenöjd! Känns så skönt att ha en "frisyr" igen och när man fräschat upp håret såhär efter ett långt tag med slitet och missfärgat hår så blir det kul att ta hand om det igen. Så jag är supernöjd!

Bild på taggen som satt i Stellas mun

En glad hund efter att få komma ut från veterinären igen

Kram Linnea

Gillar