En effektiv helg

Hej på er!

Jag fick svar på mitt corona test fredag förmiddag och eftersom jag varit frisk så länge innan så packade vi ner oss i bilen och begav oss mot mina föräldrar över helgen. Jag tror det var någon form av stress som bröt ut måndag kväll och där av symtomen. Men för att vara på den säkra sidan var jag hemma hela veckan och inväntade provsvaren innan jag tog mig utanför lägenheten.

Så fredag förmiddag hann jag påbörja lite på mitt första examensarbete. Ska verkligen försöka hålla i det här nu och plugga så fort jag får en ledig stund så jag inte tappar den motivation jag har nu. Har ju trots allt bara slutproven och examensarbetet kvar nu! YES!

På fredagen åt vi middag hemma hos mamma och pappa och bara tog det lugnt. Eftersom vi ändå kom fram rätt sent så var det skönt att bara landa. Vi hade planerat in att hjälpa min systerdotter och hennes kille med flytthjälp under lördagen. Så hela dagen gick åt till att hjälpa dom med allt som hör till en flytt. Tycker det är så himla kul att få vara med när någon flyttar till något nytt och verkligen få se när det går från ett tom lägenhet till att möbler och gardiner kommer fram. Så vi tog hela dagen åt att hjälpa dom innan vi gick hem och kollade på mello tillsammans med mamma och pappa.

Söndagen var vi bara hemma och gjorde lite ärenden som behövdes och passade på att städa bilarna ute i solen. Älskar känslan av att kunna gå ut i en tjockare tröja bara och inte behöva massa ytterkläder. Så det blev en väldigt effektiv helg som kändes välbehövlig för själen.

Kram Linnea

Gillar